Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dj's band (988712) - Raimat_Crew United (1332422) » 428911378: T40/J14/X

Liga 428911378 Información oficial sobre el partido 428911378 en Hattrick

17.08.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / X.3881 (182448)

dj's band Alineación oficial del equipo 'dj's band' en el partido 0 - 1 Raimat_Crew United Alineación oficial del equipo 'Raimat_Crew United' en el partido
0 - 1 Sisebuto Fuertes (25')
dj's band Alineación oficial del equipo 'dj's band' en el partido 0 - 1 Raimat_Crew United Alineación oficial del equipo 'Raimat_Crew United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dj's band Alineación oficial del equipo 'dj's band' en el partido 3 - 2 Raimat_Crew United Alineación oficial del equipo 'Raimat_Crew United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dj's band

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El band va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gonzalo Güatibonza la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del band van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tantín Miguel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Emilio Cabirol quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de band van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Julián Sastre Martin va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de band Alberto Hoyos quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): band enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Emilio Cabirol va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sergio Velón probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Raimat_Crew United

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Recadero Elizabelar va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Sisebuto Fuertes va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Raimat_Crew posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Fernando Zeballos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Manel del Pino García va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel de Paula, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.