Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carretillos (1368411) - LOS MEJORES LMJ (440251) » 428911313: T40/J12/X

Liga 428911313 Información oficial sobre el partido 428911313 en Hattrick

03.08.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / X.3880 (182447)

Carretillos Alineación oficial del equipo 'Carretillos' en el partido 2 - 0 LOS MEJORES LMJ Alineación oficial del equipo 'LOS MEJORES LMJ' en el partido
Fernando Chapartegui (84') 1 - 0
Dimas Gayoso (85') 2 - 0
Carretillos Alineación oficial del equipo 'Carretillos' en el partido 2 - 0 LOS MEJORES LMJ Alineación oficial del equipo 'LOS MEJORES LMJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carretillos Alineación oficial del equipo 'Carretillos' en el partido 1 - 2 LOS MEJORES LMJ Alineación oficial del equipo 'LOS MEJORES LMJ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,1 % 55,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carretillos

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Fernando Chapartegui, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Carretillos es posava per davant!
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Carretillos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dimas Gayoso va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Donato Gazzana, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Carretillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Sáez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramón Figuerola.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fidel Carol de Carretillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristóbal Pinto de Carretillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Chapartegui de Carretillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Cristóbal Pinto de Carretillos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

LOS MEJORES LMJ

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Simeón Tío Bueno, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arnau Boronat no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fidel Carol haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a MEJORES al minut 73.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): MEJORES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Simeón Tío Bueno va desviar el xut final de Simeó Balsells després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Arnau Boronat de MEJORES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Arnau Boronat va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Infanzón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paco Moncayo.