Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

parera (125788) - F.C.L.Rinconadas (1418936) » 428903457: T40/J10/X

Liga 428903457 Información oficial sobre el partido 428903457 en Hattrick

20.07.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / X.3740 (182307)

parera Alineación oficial del equipo 'parera' en el partido 2 - 4 F.C.L.Rinconadas Alineación oficial del equipo 'F.C.L.Rinconadas' en el partido
Òscar Utset (3') 1 - 0
Petar Savov (21') 2 - 0
2 - 1 Seran Navarrete (63')
2 - 2 Seran Navarrete (73')
2 - 3 Antonio David Munarriz (78')
2 - 4 Antonio David Munarriz (87')
parera Alineación oficial del equipo 'parera' en el partido 2 - 4 F.C.L.Rinconadas Alineación oficial del equipo 'F.C.L.Rinconadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
parera Alineación oficial del equipo 'parera' en el partido 1 - 8 F.C.L.Rinconadas Alineación oficial del equipo 'F.C.L.Rinconadas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parera

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Òscar Utset de parera aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en Víctor Olmo Sáenz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Petar Savov que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Luis San Pelayo gairebé va marcar per a parera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Petar Savov va rematar alt.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ricard Dalmau haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a parera al minut 79.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de parera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Valenzuela Isla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Víctor Olmo Sáenz després que el jugador de parera li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Luis San Pelayo de parera es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Pedro Daví de parera va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jorge Serrano Simón que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

F.C.L.Rinconadas

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 63, el jugador visitant Seran Navarrete va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 73 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Seran Navarrete.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): F.C.L.Rinconadas va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 78. Antonio David Munarriz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a F.C.L.Rinconadas l'avantatge per 2 - 4. Antonio David Munarriz en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.L.Rinconadas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Matas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar Manuel Arasa completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Manuel Arasa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Lagos Mellado, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricard Dalmau de F.C.L.Rinconadas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio David Munarriz de F.C.L.Rinconadas es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Seran Navarrete no li va importar gens ni mica.