Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real union de cazalla (124537) - atletico vilvao (993127) » 428889496: T40/J4/X

Liga 428889496 Información oficial sobre el partido 428889496 en Hattrick

08.06.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / X.3491 (182058)

real union de cazalla Alineación oficial del equipo 'real union de cazalla' en el partido 1 - 1 atletico vilvao Alineación oficial del equipo 'atletico vilvao' en el partido
Antonio Díez de Arellano (11') 1 - 0
1 - 1 Helenio Cubides (47')
real union de cazalla Alineación oficial del equipo 'real union de cazalla' en el partido 1 - 1 atletico vilvao Alineación oficial del equipo 'atletico vilvao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real union de cazalla Alineación oficial del equipo 'real union de cazalla' en el partido 1 - 2 atletico vilvao Alineación oficial del equipo 'atletico vilvao' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real union de cazalla

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): cazalla prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Antonio Díez de Arellano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Crisanto Viudo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En José Relinque, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Carmona de cazalla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

atletico vilvao

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Fulgencio Gau entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al atletico, un peu providencial d'en Helenio Cubides va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Fulgencio Gau va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jaime Medina Velasco va ridiculitzar a en Josep Balbastre amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Àlex Palafolls va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Miguel Fabrer de atletico va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nicolás Laviña va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Nicolás Laviña semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.