Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seixalbo CF (435483) - roky balboa (1335692) » 428880321: T40/J6/X

Liga 428880321 Información oficial sobre el partido 428880321 en Hattrick

22.06.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.3327 (181894)

Seixalbo CF Alineación oficial del equipo 'Seixalbo CF' en el partido 2 - 1 roky balboa Alineación oficial del equipo 'roky balboa' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Albuquerque (12')
Ñuño Camaro (58') 1 - 1
Brandomil Tuy (89') 2 - 1
Seixalbo CF Alineación oficial del equipo 'Seixalbo CF' en el partido 2 - 1 roky balboa Alineación oficial del equipo 'roky balboa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Seixalbo CF Alineación oficial del equipo 'Seixalbo CF' en el partido 2 - 4 roky balboa Alineación oficial del equipo 'roky balboa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seixalbo CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 58 (Gol de penalti): Seixalbo va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Ñuño Camaro, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Iguacel va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Seixalbo, Brandomil Tuy, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Miranda es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Seixalbo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Isma Andilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Iván Vilallonga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Víctor Zeballos del Seixalbo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Seixalbo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Juan Polo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fulvio Di Fraia per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Capus va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Igor Caminero després que el jugador de Seixalbo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Iván Vilallonga de Seixalbo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Víctor Zeballos de Seixalbo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Vilallonga de Seixalbo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

roky balboa

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, balboa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miguel Ángel Albuquerque es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Delfín Urigarri va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de balboa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fausto Candoas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del balboa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomás Rivas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Albuquerque de balboa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones