Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javita f.c. (1368459) - SAL_OS_FURRUS (995097) » 428878915: T40/J4/X

Liga 428878915 Información oficial sobre el partido 428878915 en Hattrick

08.06.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / X.3302 (181869)

Javita f.c. Alineación oficial del equipo 'Javita f.c.' en el partido 3 - 2 SAL_OS_FURRUS Alineación oficial del equipo 'SAL_OS_FURRUS' en el partido
0 - 1 Dídac Senent (5')
0 - 2 Francisco Castellote (21')
Víctor Pont (38') 1 - 2
Zigor Amoretxea (42') 2 - 2
Zigor Amoretxea (59') 3 - 2
Javita f.c. Alineación oficial del equipo 'Javita f.c.' en el partido 3 - 2 SAL_OS_FURRUS Alineación oficial del equipo 'SAL_OS_FURRUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Javita f.c. Alineación oficial del equipo 'Javita f.c.' en el partido 3 - 3 SAL_OS_FURRUS Alineación oficial del equipo 'SAL_OS_FURRUS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Javita f.c.

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Víctor Pont trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Zigor Amoretxea facilitava les coses al Javita amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Zigor Amoretxea de Javita aconseguir un gol al minut 59 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Javita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernán Cervela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramon Maria Pitart va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Aurubilitu Etxekonea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Javita a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 邹 (Zou) 瑞良 (Ruiliang) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Zigor Amoretxea va rematar alt.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en 邹 (Zou) 瑞良 (Ruiliang). Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Faust Segrelles de Javita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Carlos Tamayo Arce ocupà el lloc d'en Bazkoare Itzaina al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Javita quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

SAL_OS_FURRUS

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Dídac Senent donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Francisco Castellote va augmentar l'avantatge de SAL_OS_FURRUS a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abraham Castellarnau, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Bastardas de SAL_OS_FURRUS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Narcís Quetglas va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Carlos Comians que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.