Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrid y lucas aguilas veloces (776747) - At. Delicias (124452) » 428877369: T40/J10/X

Liga 428877369 Información oficial sobre el partido 428877369 en Hattrick

20.07.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / X.3274 (181841)

madrid y lucas aguilas veloces Alineación oficial del equipo 'madrid y lucas aguilas veloces' en el partido 1 - 1 At. Delicias Alineación oficial del equipo 'At. Delicias' en el partido
0 - 1 Alexis Gallach (35')
Raúl Falces (42') 1 - 1
madrid y lucas aguilas veloces Alineación oficial del equipo 'madrid y lucas aguilas veloces' en el partido 1 - 1 At. Delicias Alineación oficial del equipo 'At. Delicias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
madrid y lucas aguilas veloces Alineación oficial del equipo 'madrid y lucas aguilas veloces' en el partido 1 - 3 At. Delicias Alineación oficial del equipo 'At. Delicias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

madrid y lucas aguilas veloces

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del aguilas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raúl Falces va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sorin Cristea va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Llenes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a aguilas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gonzalo Guilleuma, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sorin Cristea.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Raúl Falces de aguilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

At. Delicias

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alexis Gallach que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Delicias.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 16 en Fran Eres ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alexis Gallach el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Egolf Zehtner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 87, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Olazábal Solís va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelmoughni Rezzouq de Delicias es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Antonio Díez de Delicias es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Egolf Zehtner va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.