Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Barcelonaaa (794061) - CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B (1334918) » 428876017: T40/J8/X

Liga 428876017 Información oficial sobre el partido 428876017 en Hattrick

06.07.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / X.3250 (181817)

F.C.Barcelonaaa Alineación oficial del equipo 'F.C.Barcelonaaa' en el partido 1 - 2 CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B Alineación oficial del equipo 'CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B' en el partido
0 - 1 Gergori Eskide (70')
Eihartz Areño (73') 1 - 1
1 - 2 Gergori Eskide (76')
F.C.Barcelonaaa Alineación oficial del equipo 'F.C.Barcelonaaa' en el partido 1 - 2 CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B Alineación oficial del equipo 'CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Barcelonaaa Alineación oficial del equipo 'F.C.Barcelonaaa' en el partido 1 - 5 CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B Alineación oficial del equipo 'CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Barcelonaaa

Goles Goles

  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.Barcelonaaa s'esgargamellaven dempeus per esperonar Eihartz Areño que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 73 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cojoncio das Cabanas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Joaquim Dabau va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Sáenz Soto no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cojoncio das Cabanas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Serrano Crespo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

CD.TERUEL_MEJOR_SEGUNDA_B

Goles Goles

  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CD.TERUEL_MEJOR_SEG va ser finalitzada des de l'esquerra per Gergori Eskide al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): CD.TERUEL_MEJOR_SEG agafava avantatge al minut 76 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gergori Eskide amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Diego Alsina va estar a punt de posar per davant a CD.TERUEL_MEJOR_SEG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xurde García de la Lama va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CD.TERUEL_MEJOR_SEG la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Vinuesa de CD.TERUEL_MEJOR_SEG es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.