Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badajoz (990944) - Plana Team (800270) » 428864848: T40/J2/X

Liga 428864848 Información oficial sobre el partido 428864848 en Hattrick

25.05.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / X.3051 (171378)

Badajoz Alineación oficial del equipo 'Badajoz' en el partido 1 - 4 Plana Team Alineación oficial del equipo 'Plana Team' en el partido
0 - 1 Alfredo Ataz (5')
0 - 2 Marcos Espinosa (12')
0 - 3 Peli Etxetorena (49')
Ignacio Lagos (77') 1 - 3
1 - 4 Fernando Gorostorzu (80')
Badajoz Alineación oficial del equipo 'Badajoz' en el partido 1 - 4 Plana Team Alineación oficial del equipo 'Plana Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Badajoz Alineación oficial del equipo 'Badajoz' en el partido 1 - 4 Plana Team Alineación oficial del equipo 'Plana Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badajoz

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Víctor Coenza va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignacio Lagos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Badajoz va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 24 que Nacho Ribeiro Pidal no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Echeyde Izquierdo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marc Bellavista estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Lagos no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Nacho Ribeiro Pidal i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Badajoz, però el xut de Francesc Caballé va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Francesc Caballé de Badajoz va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Caballé de Badajoz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Lagos de Badajoz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Badajoz, en Víctor Coenza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Plana Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Plana Alfredo Ataz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marcos Espinosa va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Peli Etxetorena va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Gorostorzu, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Espinosa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Gorostorzu després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Suárez va poder desviar-lo a córner.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El Plana va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fernando Gorostorzu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Núñez de Prado.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): El jugador de Plana Héctor Marqués va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Echeyde Izquierdo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Eddy Picha-Voigt ocupà el lloc d'en Alfredo Ataz al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Plana quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.