Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico maradonals (1332264) - Me minas la Moral C.F. (1417839) » 428860943: T40/J6/X

Liga 428860943 Información oficial sobre el partido 428860943 en Hattrick

22.06.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.2981 (171308)

atletico maradonals Alineación oficial del equipo 'atletico maradonals' en el partido 2 - 2 Me minas la Moral C.F. Alineación oficial del equipo 'Me minas la Moral C.F.' en el partido
0 - 1 David Clusa (37')
0 - 2 Jan Vilagrà (43')
Jesús Brizuela (43') 1 - 2
Teo Unzueta (65') 2 - 2
atletico maradonals Alineación oficial del equipo 'atletico maradonals' en el partido 2 - 2 Me minas la Moral C.F. Alineación oficial del equipo 'Me minas la Moral C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
atletico maradonals Alineación oficial del equipo 'atletico maradonals' en el partido 5 - 2 Me minas la Moral C.F. Alineación oficial del equipo 'Me minas la Moral C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico maradonals

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jesús Brizuela va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 110 Minuto 65 (Gol de falta): maradonals equilibrava els comptes al minut 65 quan en Teo Unzueta va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de maradonals va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ned Rickman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Zozaya va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Marc Hurtado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Teo Unzueta es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Teo Unzueta de maradonals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Brizuela es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Genaro Lora, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Zozaya, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Me minas la Moral C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de minas va ser finalitzada des de l'esquerra per David Clusa al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Jan Vilagrà va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): minas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Carlos Selva va quedar-se sol davant el porter Salva Ordóñez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de minas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rubén Hortola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Medina de minas es va guanyar la targeta groga merescudament.