Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balan Lovers C.F. (1595017) - the phantom (1368644) » 428858906: T40/J14/X

Liga 428858906 Información oficial sobre el partido 428858906 en Hattrick

17.08.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / X.2944 (171271)

Balan Lovers C.F. Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers C.F.' en el partido 1 - 1 the phantom Alineación oficial del equipo 'the phantom' en el partido
Hermenegild Gumbau (31') 1 - 0
1 - 1 José Antonio Quesada Carrión (63')
Balan Lovers C.F. Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers C.F.' en el partido 1 - 1 the phantom Alineación oficial del equipo 'the phantom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Balan Lovers C.F. Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers C.F.' en el partido 4 - 1 the phantom Alineación oficial del equipo 'the phantom' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balan Lovers C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hermenegild Gumbau, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Hermenegild Gumbau del Lovers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jokin Isasi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Hades Vilas de Lovers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Juan Alfredo Errazu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lovers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Alfredo Errazu va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Paco Fernández Bobadilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Fernández Grandoso de Lovers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

the phantom

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Antonio Quesada Carrión de phantom marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Marcos Menéndez-Pidal, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Igor Esquerdo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a phantom al minut 33.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvador Haro Diéguez de phantom es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): phantom va fer una substitució al minut 85. Salvador Haro Diéguez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paulo Díaz.