Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CunKinCun (1437972) - Los chaaachos (121580) » 428853194: T40/J14/X

Liga 428853194 Información oficial sobre el partido 428853194 en Hattrick

17.08.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / X.2842 (171169)

CunKinCun Alineación oficial del equipo 'CunKinCun' en el partido 1 - 3 Los chaaachos Alineación oficial del equipo 'Los chaaachos' en el partido
Manel Muñiz (15') 1 - 0
1 - 1 Juan Javier Santos-Suárez (38')
1 - 2 Gari Larregi (43')
1 - 3 Gian Carlo Rivale (89')
CunKinCun Alineación oficial del equipo 'CunKinCun' en el partido 1 - 3 Los chaaachos Alineación oficial del equipo 'Los chaaachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CunKinCun Alineación oficial del equipo 'CunKinCun' en el partido 2 - 1 Los chaaachos Alineación oficial del equipo 'Los chaaachos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CunKinCun

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Julio Provencio sempre és una garantia. Al minut 15, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Manel Muñiz marcar el 1 - 0 per al CunKinCun.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): CunKinCun va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Arbués en un 1 contra 1 amb el porter Marc Padilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fortún Ciudadano va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Manel Muñiz de CunKinCun va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de David Arbués quasi empata el partit per a CunKinCun, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gari Larregi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fortún Ciudadano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Los chaaachos

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): L'entrenador de chaaachos es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Juan Javier Santos-Suárez era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del chaaachos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gari Larregi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, chaaachos va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gian Carlo Rivale.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del chaaachos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús David Bajo Fernández, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El chaaachos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Javier Santos-Suárez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Joan Castellà va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús David Bajo Fernández, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Javier Santos-Suárez de chaaachos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Arturo Gómez de chaaachos va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Quique Navajas va entrar en el seu lloc.