Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Horta de Sant Joan (777025) - Ont City (1434908) » 428850312: T40/J8/X

Liga 428850312 Información oficial sobre el partido 428850312 en Hattrick

06.07.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / X.2791 (171118)

Horta de Sant Joan Alineación oficial del equipo 'Horta de Sant Joan' en el partido 1 - 0 Ont City Alineación oficial del equipo 'Ont City' en el partido
Jorge Maestro González (75') 1 - 0
Horta de Sant Joan Alineación oficial del equipo 'Horta de Sant Joan' en el partido 1 - 0 Ont City Alineación oficial del equipo 'Ont City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Horta de Sant Joan Alineación oficial del equipo 'Horta de Sant Joan' en el partido 2 - 0 Ont City Alineación oficial del equipo 'Ont City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Horta de Sant Joan

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Horta va ser Jorge Maestro González.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Horta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emili Benlloch, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvador Carrasquilla al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jorge Maestro González va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Efrén Cerroa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Salvador Carrasquilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Mauricio Pascual Muro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salvador Carrasquilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de Horta, en Emili Benlloch, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Emili Benlloch, jugador de Horta, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. Macià de Vallescar, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Horta va fer una substitució al minut 81. Valentin Apostol va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ot Llagostera.

Ont City

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Magí Segalà que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de City va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julián Salazar Cabrera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Salazar Cabrera de City es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergi Beringues de City va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Magí Segalà de City va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Magí Segalà va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.