Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Egarense CF (434364) - Vodka Juniors F.C (1588409) » 428845284: T40/J10/X

Liga 428845284 Información oficial sobre el partido 428845284 en Hattrick

20.07.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / X.2701 (171028)

Egarense CF Alineación oficial del equipo 'Egarense CF' en el partido 4 - 0 Vodka Juniors F.C Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors F.C' en el partido
Mauro Junquera Cano (3') 1 - 0
Mauro Junquera Cano (14') 2 - 0
Manolo Zumárraga (19') 3 - 0
Rubén Alcaina (79') 4 - 0
Egarense CF Alineación oficial del equipo 'Egarense CF' en el partido 4 - 0 Vodka Juniors F.C Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Egarense CF Alineación oficial del equipo 'Egarense CF' en el partido 4 - 0 Vodka Juniors F.C Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Egarense CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mauro Junquera Cano de Egarense aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Juniors. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauro Junquera Cano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Egarense es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 14.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Egarense va augmentar la diferència quan Manolo Zumárraga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Rubén Alcaina va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 79 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lluís Miquel Guinó de Egarense va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Mauro Junquera Cano de Egarense gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Junquera Cano de Egarense va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Zumárraga de Egarense es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Luis Espalter de Egarense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mauro Junquera Cano va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 5 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 5 va fer que Francisco Zurbano de Egarense hagués d'abandonar el terreny de joc. Manolo Zumárraga va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Egarense va fer una substitució al minut 82. Manolo Zumárraga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pol Aicart.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Serafí Reyner se sentia fresc com una rosa.

Vodka Juniors F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Juniors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Vicenç Bertran va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Juniors va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jason Orabia no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Fèlix Ció ocupà el lloc d'en Joan Vicenç Bertran al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Juniors quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Emil Búchvarov va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.