Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mascotas f.c (987967) - juventus de purín (1438243) » 428835903: T40/J3/X

Liga 428835903 Información oficial sobre el partido 428835903 en Hattrick

01.06.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / X.2534 (170861)

mascotas f.c Alineación oficial del equipo 'mascotas f.c' en el partido 2 - 2 juventus de purín Alineación oficial del equipo 'juventus de purín' en el partido
Silvestre Fos (5') 1 - 0
Hosseine Oumghar (14') 2 - 0
2 - 1 Juan Miguel Buiza (16')
2 - 2 Carlos Saúl González (62')
mascotas f.c Alineación oficial del equipo 'mascotas f.c' en el partido 2 - 2 juventus de purín Alineación oficial del equipo 'juventus de purín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mascotas f.c Alineación oficial del equipo 'mascotas f.c' en el partido 2 - 3 juventus de purín Alineación oficial del equipo 'juventus de purín' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,1 % 41,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mascotas f.c

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de mascotas Silvestre Fos va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Manuel Morena va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, mascotas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hosseine Oumghar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): mascotas van sortir al contraatac al minut 51, però Zak Lock va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Bartolomeu Castañeda ocupà el lloc d'en Manuel Perianu al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de mascotas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

juventus de purín

Goles Goles

  • 152 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, juventus va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Juan Miguel Buiza va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 62. L'anotador per juventus va ser Carlos Saúl González, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Munilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mascotas. La jugada d'estratègia del juventus per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Juaneda va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Miguel Buiza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): juventus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Juan Miguel Buiza va quedar-se sol davant el porter Miguel Gudar, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Juan Esteban Estremera de juventus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Esteban Estremera va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que juventus va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Luis Munilla va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 303 Minuto 61 (Evento clima: sol, OK técnico): En Víctor Juaneda va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.