Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Chusta (436153) - Tías (435425) » 428833748: T40/J11/X

Liga 428833748 Información oficial sobre el partido 428833748 en Hattrick

27.07.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / X.2495 (170822)

SD Chusta Alineación oficial del equipo 'SD Chusta' en el partido 3 - 2 Tías Alineación oficial del equipo 'Tías' en el partido
0 - 1 Simón Rivera (31')
Octavio de Corna (39') 1 - 1
George Călinescu (44') 2 - 1
2 - 2 Arnatz Iturbizkar (63')
Marcelo González Pezuela (80') 3 - 2
SD Chusta Alineación oficial del equipo 'SD Chusta' en el partido 3 - 2 Tías Alineación oficial del equipo 'Tías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SD Chusta Alineación oficial del equipo 'SD Chusta' en el partido 4 - 1 Tías Alineación oficial del equipo 'Tías' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Chusta

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Chusta equilibrava la balança al minut 39. En Octavio de Corna, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a George Călinescu de Chusta aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Chusta va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 80 Marcelo González Pezuela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Luis Cebericha va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Chusta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop George Călinescu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en George Călinescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Cebericha va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Călinescu de Chusta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ricard Martorell va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pepe Navarrete.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Víctor Bañuelos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Carlos Álvarez Collado.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis Cebericha no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Raúl Montoto que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): George Călinescu, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tías

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tías prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Simón Rivera.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de Tías va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Arnatz Iturbizkar va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aritz Vázquez de Tías es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Monzón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Aritz Vázquez de Tías per doble groga al minut 43.