Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ea Tapitas (123174) - Cementos Castilla La Mancha C.F. (1339025) » 428828938: T40/J12/X

Liga 428828938 Información oficial sobre el partido 428828938 en Hattrick

03.08.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / X.2409 (170736)

Ea Tapitas Alineación oficial del equipo 'Ea Tapitas' en el partido 2 - 1 Cementos Castilla La Mancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Cementos Castilla La Mancha C.F.' en el partido
0 - 1 David López Pacheco (30')
Raúl Campuzano (82') 1 - 1
Roberto Epelde (84') 2 - 1
Ea Tapitas Alineación oficial del equipo 'Ea Tapitas' en el partido 2 - 1 Cementos Castilla La Mancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Cementos Castilla La Mancha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ea Tapitas Alineación oficial del equipo 'Ea Tapitas' en el partido 3 - 3 Cementos Castilla La Mancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Cementos Castilla La Mancha C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,6 % 24,6 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ea Tapitas

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Raúl Campuzano facilitava les coses al Tapitas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Roberto Epelde va donar a Tapitas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Tapitas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Amets Usanditzaga va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raúl Campuzano va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 36. En Juan Francisco Santorum va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tapitas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en William Richetto va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Campuzano de Tapitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, William Richetto de Tapitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cementos Castilla La Mancha C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Cementos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David López Pacheco es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cementos, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Eduardo Rosillo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Rosillo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de Cementos Joan Tent va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Luis Lucena Marcos va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): David López Pacheco va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Cementos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.