Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zibac (311760) - YURINKA DRINKERS TEAM (1370737) » 428825869: T40/J1/X

Liga 428825869 Información oficial sobre el partido 428825869 en Hattrick

18.05.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / X.2355 (170682)

Zibac Alineación oficial del equipo 'Zibac' en el partido 3 - 2 YURINKA DRINKERS TEAM Alineación oficial del equipo 'YURINKA DRINKERS TEAM' en el partido
0 - 1 Xeraldo Narváez (18')
Eduardo Serrano Molera (29') 1 - 1
Max Raffler (38') 2 - 1
2 - 2 Xeraldo Narváez (40')
David Varaona (52') 3 - 2
Zibac Alineación oficial del equipo 'Zibac' en el partido 3 - 2 YURINKA DRINKERS TEAM Alineación oficial del equipo 'YURINKA DRINKERS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Zibac Alineación oficial del equipo 'Zibac' en el partido 6 - 1 YURINKA DRINKERS TEAM Alineación oficial del equipo 'YURINKA DRINKERS TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zibac

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Eduardo Serrano Molera facilitava les coses al Zibac amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 136 Minuto 38 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Xeraldo Narváez s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Max Raffler, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Zibac, atacant per l'esquerra al minut 52, va aprofitar el magnífic llançament de David Varaona per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Zibac va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Max Raffler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Zibac va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Willman Herrera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Ilumbe.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pepe Serrano Redondo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zibac a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roberto Corbarán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, David Varaona gairebé va marcar per a Zibac des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Varaona. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Hiniesta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Serrano Molera de Zibac va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Cesc Subí de Zibac va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Benito Rollán no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

YURINKA DRINKERS TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xeraldo Narváez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per DRINKERS va ser Xeraldo Narváez, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DRINKERS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Rábago, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de DRINKERS Jesús Ilumbe va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Vado Casadevante va entrar en el seu lloc.