Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinkshadows (801060) - Depredadores F.C (1372177) » 428825094: T40/J3/X

Liga 428825094 Información oficial sobre el partido 428825094 en Hattrick

01.06.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / X.2341 (170668)

Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 4 - 0 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
Nicanor Labra (51') 1 - 0
Nicolás López Jiménez (57') 2 - 0
Ramón Piñeiro (70') 3 - 0
Pedro Espadañero (74') 4 - 0
Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 4 - 0 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 3 - 0 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinkshadows

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pinkshadows contenien la respiració mentre en Nicanor Labra s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de Pinkshadows van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Nicolás López Jiménez augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Pinkshadows va augmentar la diferència quan Ramón Piñeiro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Depredadores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Espadañero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pinkshadows es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Pinkshadows va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Ştefan Brişan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fares Oummi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Pinkshadows va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Piñeiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alex Carrett.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Rosanes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ştefan Brişan de Pinkshadows la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Depredadores F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Depredadores va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Luis Recuero va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Depredadores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josep Borredà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manel Ricón de Depredadores es va guanyar la targeta groga merescudament.