Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Valdemoro CF (486809) - La Roda FC (487930) » 428819778: T40/J5/X

Liga 428819778 Información oficial sobre el partido 428819778 en Hattrick

15.06.2013 14:20:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / X.2246 (170573)

Real Valdemoro CF Alineación oficial del equipo 'Real Valdemoro CF' en el partido 3 - 0 La Roda FC Alineación oficial del equipo 'La Roda FC' en el partido
Abraam Almansa (20') 1 - 0
Fathi Domani (63') 2 - 0
Moisès Mira (89') 3 - 0
Real Valdemoro CF Alineación oficial del equipo 'Real Valdemoro CF' en el partido 3 - 0 La Roda FC Alineación oficial del equipo 'La Roda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Valdemoro CF Alineación oficial del equipo 'Real Valdemoro CF' en el partido 6 - 0 La Roda FC Alineación oficial del equipo 'La Roda FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Valdemoro CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abraam Almansa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valdemoro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fathi Domani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Valdemoro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Moisès Mira va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Joaquín Escapa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Valdemoro va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Joseba Mikel Altsaso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseba Mikel Altsaso de Valdemoro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Bernardino Araguzo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Valdemoro es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Valdemoro es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joaquín Escapa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nel Espadañero al camp.

La Roda FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Roda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Adrián Tío Sánchez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Tío Sánchez.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Adrián Tío Sánchez de Roda per doble groga al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): En Juan Fernández Granados ocupà el lloc d'en Liviu Mitoc al 3 minuts, dos minuts després que el jugador de Roda quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Justino Perea de Roda va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.