Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mourinho s team (988744) - Meson Borrajas (989618) » 428807621: T40/J3/X

Liga 428807621 Información oficial sobre el partido 428807621 en Hattrick

01.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / X.2029 (167284)

mourinho s team Alineación oficial del equipo 'mourinho s team' en el partido 3 - 2 Meson Borrajas Alineación oficial del equipo 'Meson Borrajas' en el partido
0 - 1 Florián Touza (30')
0 - 2 Víctor Ibañez Irarrazábal (54')
Daniel-Marius Bonta (61') 1 - 2
Enrique Dura (74') 2 - 2
Horacio Cabias (76') 3 - 2
mourinho s team Alineación oficial del equipo 'mourinho s team' en el partido 3 - 2 Meson Borrajas Alineación oficial del equipo 'Meson Borrajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
mourinho s team Alineación oficial del equipo 'mourinho s team' en el partido 7 - 0 Meson Borrajas Alineación oficial del equipo 'Meson Borrajas' en el partido
Es un cenizo 6.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mourinho s team

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Daniel-Marius Bonta trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del mourinho amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Enrique Dura en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador Horacio Cabias de mourinho, després de 76 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Digno Liz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Enrique Cabaspre va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mourinho.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): José Fernando Yerro de mourinho va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Óscar Monreal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mourinho se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Josep Maria Deseures es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Fernando Yerro.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Digno Liz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Josep Maria Deseures.

Meson Borrajas

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Florián Touza va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Ibañez Irarrazábal, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Vasil Borisov ocupà el lloc d'en Alfonso Descós al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Borrajas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 59 (Lesión): El jugador de Borrajas Miguel Ramirez-Tello va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Inocencio Peñate va entrar en el seu lloc.