Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Y.O.L.O KnightzZ (491457) - Real Carrascalejo (775420) » 428806166: T40/J3/X

Liga 428806166 Información oficial sobre el partido 428806166 en Hattrick

01.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / X.2003 (167258)

Y.O.L.O KnightzZ Alineación oficial del equipo 'Y.O.L.O KnightzZ' en el partido 1 - 1 Real Carrascalejo Alineación oficial del equipo 'Real Carrascalejo' en el partido
0 - 1 Valentin Hendre (66')
Tomás Barbadilla (79') 1 - 1
Y.O.L.O KnightzZ Alineación oficial del equipo 'Y.O.L.O KnightzZ' en el partido 1 - 1 Real Carrascalejo Alineación oficial del equipo 'Real Carrascalejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Y.O.L.O KnightzZ Alineación oficial del equipo 'Y.O.L.O KnightzZ' en el partido 3 - 0 Real Carrascalejo Alineación oficial del equipo 'Real Carrascalejo' en el partido
Tiene mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Y.O.L.O KnightzZ

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del KnightzZ van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomás Barbadilla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): KnightzZ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Bautista ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Julián Berniz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pablo Dulce hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): KnightzZ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomás Barbadilla en un 1 contra 1 amb el porter Pep Ferragutcasas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Sergio Bautista de KnightzZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Carrascalejo

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Valentin Hendre que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Carrascalejo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carrascalejo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guillermo Prado va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Guillermo Prado va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 47. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Valentin Hendre va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Carrascalejo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.