Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

familar f c (310200) - Los owneadores (1337797) » 428802730: T40/J12/X

Liga 428802730 Información oficial sobre el partido 428802730 en Hattrick

03.08.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / X.1941 (167196)

familar f c Alineación oficial del equipo 'familar f c' en el partido 2 - 0 Los owneadores Alineación oficial del equipo 'Los owneadores' en el partido
Aleu Salazar (37') 1 - 0
Pablo Marín Pérez (85') 2 - 0
familar f c Alineación oficial del equipo 'familar f c' en el partido 2 - 0 Los owneadores Alineación oficial del equipo 'Los owneadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
familar f c Alineación oficial del equipo 'familar f c' en el partido 4 - 1 Los owneadores Alineación oficial del equipo 'Los owneadores' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

familar f c

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Chacobo Quevedo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de familar, Aleu Salazar, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Marín Pérez es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de familar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mario César Tremoya va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): familar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Èdgard Veny en un 1 contra 1 amb el porter Francesc Francès, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Mario César Tremoya gairebé va marcar per a familar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El familar ho intentava per la dreta per mitjà de Xavier Bergós, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): Chacobo Quevedo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Los owneadores

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Miguel Tosesón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de owneadores la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de owneadores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eduardo Barrena, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Óscar Chica de owneadores es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Miguel Tosesón.