Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Es Mallorka (311981) - portaventura (434897) » 428793167: T40/J1/X

Liga 428793167 Información oficial sobre el partido 428793167 en Hattrick

18.05.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / X.1771 (167026)

Es Mallorka Alineación oficial del equipo 'Es Mallorka' en el partido 1 - 1 portaventura Alineación oficial del equipo 'portaventura' en el partido
0 - 1 Juan Araque Blázquez (72')
Víctor Montaner (75') 1 - 1
Es Mallorka Alineación oficial del equipo 'Es Mallorka' en el partido 1 - 1 portaventura Alineación oficial del equipo 'portaventura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Es Mallorka Alineación oficial del equipo 'Es Mallorka' en el partido 5 - 0 portaventura Alineación oficial del equipo 'portaventura' en el partido
Es un cenizo 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es Mallorka

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Després de 75 minuts de partit, Víctor Montaner igualava per Mallorka en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mallorka va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Silvera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcos Torres Calvillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Marian Macriş va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Víctor Montaner del Mallorka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maximiliano Vegena! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Mallorka va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Stephen Watts va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Al minut 52, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Osma de Mallorka es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jorge Osma de Mallorka per doble groga al minut 38.

portaventura

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Araque Blázquez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a portaventura.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Alcázar Yunta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Zumai Latsarte estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Zumai Latsarte, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Víctor Busquet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zumai Latsarte no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Alejandro Luis Esquiel de portaventura va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Marian Macriş va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de portaventura estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.