Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real mahoudrid (990351) - sevilla.f.c (773809) » 428792210: T40/J14/X

Liga 428792210 Información oficial sobre el partido 428792210 en Hattrick

17.08.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / X.1753 (167008)

Real mahoudrid Alineación oficial del equipo 'Real mahoudrid' en el partido 2 - 1 sevilla.f.c Alineación oficial del equipo 'sevilla.f.c' en el partido
0 - 1 Balbín Sánchez Angulo (39')
Ramiro Ferreiroa (44') 1 - 1
Julio Pérez Vega (80') 2 - 1
Real mahoudrid Alineación oficial del equipo 'Real mahoudrid' en el partido 2 - 1 sevilla.f.c Alineación oficial del equipo 'sevilla.f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real mahoudrid Alineación oficial del equipo 'Real mahoudrid' en el partido 3 - 1 sevilla.f.c Alineación oficial del equipo 'sevilla.f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real mahoudrid

Goles Goles

  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, mahoudrid van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Ramiro Ferreiroa va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Julio Pérez Vega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de mahoudrid.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Uriel Costa de mahoudrid va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a mahoudrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Guirola, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Francesc Forcadell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mahoudrid.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mahoudrid va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Uriel Costa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, 郑 (Zheng) 轩方 (Xuanfang) de mahoudrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Xurxo Iago Cruu ocupà el lloc d'en Taurino Caulers al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de mahoudrid quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

sevilla.f.c

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip sevilla.f.c va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Balbín Sánchez Angulo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Diego Ortuondo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sevilla.f.c que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diego Ortuondo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xangarin Baruti de sevilla.f.c va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Xangarin Baruti de sevilla.f.c va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.