Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pipo Saint Germain (1336876) - Claver F.C (1455390) » 428781250: T40/J4/X

Liga 428781250 Información oficial sobre el partido 428781250 en Hattrick

08.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / X.1558 (166813)

Pipo Saint Germain Alineación oficial del equipo 'Pipo Saint Germain' en el partido 1 - 1 Claver F.C Alineación oficial del equipo 'Claver F.C' en el partido
Enrique Valenzuela (55') 1 - 0
1 - 1 Fernando Segimón (61')
Pipo Saint Germain Alineación oficial del equipo 'Pipo Saint Germain' en el partido 1 - 1 Claver F.C Alineación oficial del equipo 'Claver F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pipo Saint Germain Alineación oficial del equipo 'Pipo Saint Germain' en el partido 6 - 1 Claver F.C Alineación oficial del equipo 'Claver F.C' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pipo Saint Germain

Goles Goles

  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): El Germain era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Enrique Valenzuela va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roderic Ballestà va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 5 de joc.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Germain va gaudir d'un penal a favor al minut 30, però el jugador Eleuterio Bermejo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Nicasi Payà.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Díaz de Pimienta va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Nicasi Payà va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Muñoz Franco va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Muñoz Franco de Germain amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Eleuterio Bermejo de Germain va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Claver F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Fernando Segimón va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miquel Subirana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Enrique Aburto va estar a punt de posar per davant a Claver amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Rafael Vicuña va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Artigues.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Tomás Picabea ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.