Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torrelles f.c. (1597190) - cf.los bomberos (1593343) » 428772004: T40/J3/X

Liga 428772004 Información oficial sobre el partido 428772004 en Hattrick

01.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / X.1393 (166648)

torrelles f.c. Alineación oficial del equipo 'torrelles f.c.' en el partido 4 - 3 cf.los bomberos Alineación oficial del equipo 'cf.los bomberos' en el partido
0 - 1 Sebastian Bădulescu (11')
Julio Ferra de la Mola (13') 1 - 1
Alfonso Dalbi (14') 2 - 1
2 - 2 Mauricio Tornos (79')
Alfonso Dalbi (81') 3 - 2
Sergio López Losada (83') 4 - 2
4 - 3 Julio Iracorri (85')
torrelles f.c. Alineación oficial del equipo 'torrelles f.c.' en el partido 4 - 3 cf.los bomberos Alineación oficial del equipo 'cf.los bomberos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
torrelles f.c. Alineación oficial del equipo 'torrelles f.c.' en el partido 4 - 3 cf.los bomberos Alineación oficial del equipo 'cf.los bomberos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torrelles f.c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Després de 13 minuts de partit, Julio Ferra de la Mola igualava per torrelles en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alfonso Dalbi de torrelles aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): torrelles, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Alfonso Dalbi per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de torrelles a 4 - 2. Sergio López Losada va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Dalbi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cătălin Stan no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Armand Gutiérrez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfonso Dalbi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Allande Audala s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guifré Albà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

cf.los bomberos

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sebastian Bădulescu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del bomberos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mauricio Tornos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): bomberos van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 85 quan Julio Iracorri sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Georgi Boynovski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Ignacio Contesti quasi aconsegueix empatar per bomberos al minut 50, però Agustín Huirravoso va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Venega de bomberos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Semblava que Ignacio Contesti s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Ignacio Contesti es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ramón Nervio.