Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VILACALLE (1438495) - Esuelle Magico F.C (1597454) » 428770283: T40/J6/X

Liga 428770283 Información oficial sobre el partido 428770283 en Hattrick

22.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.1362 (166617)

VILACALLE Alineación oficial del equipo 'VILACALLE' en el partido 2 - 3 Esuelle Magico F.C Alineación oficial del equipo 'Esuelle Magico F.C' en el partido
Hades Ferradás (32') 1 - 0
1 - 1 José María Martínez (37')
1 - 2 Víctor Val Pascual (39')
Hades Ferradás (41') 2 - 2
2 - 3 Paco Guini (70')
VILACALLE Alineación oficial del equipo 'VILACALLE' en el partido 2 - 3 Esuelle Magico F.C Alineación oficial del equipo 'Esuelle Magico F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
VILACALLE Alineación oficial del equipo 'VILACALLE' en el partido 1 - 8 Esuelle Magico F.C Alineación oficial del equipo 'Esuelle Magico F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILACALLE

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hades Ferradás, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del VILACALLE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, VILACALLE aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Hades Ferradás va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Hades Ferradás del VILACALLE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Era el minut 23 quan després d'una dura entrada, el jugador Jorge Esaín de VILACALLE s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jordi Sáenz Clemente no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Matthias Fauland va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Esuelle Magico F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pablo Careaga la va convertir en gol amb un remat de cap en José María Martínez tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 37 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Val Pascual es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paco Guini va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José María Martínez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esuelle que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José María Martínez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 284 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Ferran Barabe de Esuelle va fallar un penal al minut 79, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Cassià Fontirroig de Esuelle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Otaño.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ferran Barabe va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.