Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES (440513) - @DannyRomeroprod (1591389) » 428755557: T40/J7/X

Liga 428755557 Información oficial sobre el partido 428755557 en Hattrick

29.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / X.1099 (166354)

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido 3 - 1 @DannyRomeroprod Alineación oficial del equipo '@DannyRomeroprod' en el partido
0 - 1 Juan Campano (4')
Tim Imrich (5') 1 - 1
Tim Imrich (80') 2 - 1
Àlex Codarch (87') 3 - 1
ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido 3 - 1 @DannyRomeroprod Alineación oficial del equipo '@DannyRomeroprod' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido 3 - 0 @DannyRomeroprod Alineación oficial del equipo '@DannyRomeroprod' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES

Goles Goles

  • 113 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els jugadors del FUERTES amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 5, deixant Tim Imrich en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FUERTES contenien la respiració mentre en Tim Imrich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan FUERTES va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Àlex Codarch des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Valentín Agelet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aldo Campoo va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Àlex Codarch de FUERTES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

@DannyRomeroprod

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FUERTES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Campano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del @DannyRomeroprod es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del @DannyRomeroprod sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Legazpi Errikebatiz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alvarado Samper de @DannyRomeroprod la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Després de 8 minuts jugats, Haran Zamarbide es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Legazpi Errikebatiz.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): @DannyRomeroprod es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gabriel Rocafull no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Deivo Moreno Cala al camp.