Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jabatillos (1336012) - Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano. (1414062) » 428751404: T40/J5/X

Liga 428751404 Información oficial sobre el partido 428751404 en Hattrick

15.06.2013 14:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / X.1025 (166280)

jabatillos Alineación oficial del equipo 'jabatillos' en el partido 2 - 1 Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano. Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano.' en el partido
Eduardo Labraña Peña (40') 1 - 0
1 - 1 Nicolau Sadurní (44')
Francisco Jolís (83') 2 - 1
jabatillos Alineación oficial del equipo 'jabatillos' en el partido 2 - 1 Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano. Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
jabatillos Alineación oficial del equipo 'jabatillos' en el partido 5 - 0 Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano. Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jabatillos

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Eduardo Labraña Peña va donar a jabatillos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): jabatillos prenia la batuta de l'encontre al minut 83, quan en Francisco Jolís va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a jabatillos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ferran Munné, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Colmenares va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Galván Carou de jabatillos no va ser gol per ben poc.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de jabatillos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Eduardo Labraña Peña, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ihalar Amoretxea al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Galván Carou va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Mocanu de jabatillos es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Ponte de jabatillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Agrupacion Deportiva Rayo Vallecano.

Goles Goles

  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Agrupacion amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Nicolau Sadurní, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Agrupacion va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Luis Peña, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 72, quan en Diego Baquero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Agrupacion va fer una substitució al minut 84. Fernando Guisla va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Deslobes.