Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Krahe (311778) - Los Suizos F.C (1461215) » 428736172: T40/J5/X

Liga 428736172 Información oficial sobre el partido 428736172 en Hattrick

15.06.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / X.753 (96836)

C.F.Krahe Alineación oficial del equipo 'C.F.Krahe' en el partido 4 - 1 Los Suizos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Suizos F.C' en el partido
Manuel Sala (4') 1 - 0
Ivan Escalas (32') 2 - 0
2 - 1 Manuel Villasana (39')
Manuel Sala (39') 3 - 1
Manuel Sala (68') 4 - 1
C.F.Krahe Alineación oficial del equipo 'C.F.Krahe' en el partido 4 - 1 Los Suizos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Suizos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F.Krahe Alineación oficial del equipo 'C.F.Krahe' en el partido 6 - 0 Los Suizos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Suizos F.C' en el partido
Tiene mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Krahe

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Manuel Sala va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de C.F.Krahe.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, C.F.Krahe va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ivan Escalas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Manuel Sala va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan C.F.Krahe va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Sala des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.F.Krahe van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rui Caramiñal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Arranz per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xacobe Rada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Manuel Sala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Xacobe Rada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, César Lemus gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xacobe Rada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivan Escalas de C.F.Krahe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de C.F.Krahe, en Manuel Sala, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Nemesio Maine, de C.F.Krahe, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Maxwell Flemming el va substituir.

Los Suizos F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Sergio Tartas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Suizos, un peu providencial d'en Manuel Villasana va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Rui Caramiñal? Un error clamorós seu va donar a Sergio Tartas una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Suizos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kike Laguna Guillén, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.