Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Valencia (1589112) - Brabus.F.C (311177) » 428727398: T40/J9/X

Liga 428727398 Información oficial sobre el partido 428727398 en Hattrick

13.07.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / X.596 (96679)

Club Deportivo Valencia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Valencia' en el partido 2 - 4 Brabus.F.C Alineación oficial del equipo 'Brabus.F.C' en el partido
Enrique Peinado (18') 1 - 0
1 - 1 Sergio Blanco (22')
Humberto Ordoñez (34') 2 - 1
2 - 2 Sergio Ares Fernández (68')
2 - 3 Raúl Ostolaza (85')
2 - 4 Raúl Ostolaza (88')
Club Deportivo Valencia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Valencia' en el partido 2 - 4 Brabus.F.C Alineación oficial del equipo 'Brabus.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Deportivo Valencia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Valencia' en el partido 3 - 0 Brabus.F.C Alineación oficial del equipo 'Brabus.F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Valencia

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Enrique Peinado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Deportivo es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Deportivo s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Humberto Ordoñez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Galo Oitavén va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Óscar Maratos de Deportivo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Coll en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Rión, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Espartero de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Brabus.F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 22 minuts Sergio Blanco va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cristóbal Bendala va anar directament als peus de Sergio Ares Fernández que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Raúl Ostolaza va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Raúl Ostolaza va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Sergio Blanco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Victorio va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Sergio Ares Fernández era fer passades de llarga distància. Al minut 41 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cristóbal Bendala però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Ostolaza de Brabus.F.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Sergio Blanco de Brabus.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 余 (Yu) 泽华 (Zehua) de Brabus.F.C es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Basilio Rico Conde de Brabus.F.C va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Farro va prendre el seu rol al minut 14.
  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Raúl Ostolaza de Brabus.F.C va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.