Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anem FC (1334190) - Utielano Balompié (777351) » 428723582: T40/J10/X

Liga 428723582 Información oficial sobre el partido 428723582 en Hattrick

20.07.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / X.528 (96611)

Anem FC Alineación oficial del equipo 'Anem FC' en el partido 1 - 1 Utielano Balompié Alineación oficial del equipo 'Utielano Balompié' en el partido
Antoni Ximeno (4') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Barbastro (55')
Anem FC Alineación oficial del equipo 'Anem FC' en el partido 1 - 1 Utielano Balompié Alineación oficial del equipo 'Utielano Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Anem FC Alineación oficial del equipo 'Anem FC' en el partido 1 - 3 Utielano Balompié Alineación oficial del equipo 'Utielano Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anem FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Antoni Ximeno, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anem va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Policarpio Martínez de Porras va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 李 (Li) 清轶 (Qingyi) de Anem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Carlos Utrillas de Anem va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Bon va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Antoni Ximeno estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Utielano Balompié

Goles Goles

  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador visitant Joaquín Barbastro va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 55 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alejandro Rueda Jiménez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rafael Araso quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Utielano creava perill des de la dreta al minut 44, però en Eduardo Fernández Hinestrosa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor Hugo Chiappe desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Estornell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rodrigo Rojas Mendoza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Utielano va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Otilino Peñaherrera va quedar-se sol davant el porter Eduardo Fernández Hinestrosa, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro Rueda Jiménez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.