Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sierra de algibe (47642) - addipacor (314545) » 428715107: T40/J3/X

Liga 428715107 Información oficial sobre el partido 428715107 en Hattrick

01.06.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / X.377 (96460)

sierra de algibe Alineación oficial del equipo 'sierra de algibe' en el partido 6 - 1 addipacor Alineación oficial del equipo 'addipacor' en el partido
Enrique Vara (6') 1 - 0
1 - 1 Diego Mur (9')
Àngel Secanell (37') 2 - 1
Dositeo Roade (56') 3 - 1
Borxa Cangas (84') 4 - 1
Àngel Secanell (86') 5 - 1
Danél Ubago (89') 6 - 1
sierra de algibe Alineación oficial del equipo 'sierra de algibe' en el partido 6 - 1 addipacor Alineación oficial del equipo 'addipacor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sierra de algibe Alineación oficial del equipo 'sierra de algibe' en el partido 3 - 0 addipacor Alineación oficial del equipo 'addipacor' en el partido
Tiene bastante suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sierra de algibe

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): sierra s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Enrique Vara per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 37, indicava inequívocament que en Àngel Secanell va saber trobar la xarxa rival. sierra desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Borxa Cangas va anar directament als peus de Dositeo Roade que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 84 minuts de joc, Borxa Cangas, corrent com un esperitat, superà primer Gabriel Ternero per velocitat, i després el porter posant el 4 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Als 86 minuts de joc, els nois de sierra van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Àngel Secanell augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Danél Ubago, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a sierra.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Àngel Secanell va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Leonardo Osinde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ximo Partegàs de sierra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danél Ubago es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Gorozica de sierra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Passats 7 minuts de joc, en Danél Ubago de sierra va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

addipacor

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del addipacor van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Mur va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 13 en Florenci Serradelarca ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Diego Mur el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florenci Serradelarca de addipacor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Després de 4 minuts jugats, Víctor Monje Iglesias es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir 温 (Wen) 贤新 (Xianxin).
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Sulas Assouli de addipacor va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. George Gătej va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Diego Mur va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Gilbert.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): addipacor no podia fer cap canvi en Ivaylo Pavlov va deixar el terreny de joc al minut 89 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.