Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sierra de algibe (47642) - thegalaxi (492899) » 428715101: T40/J1/X

Liga 428715101 Información oficial sobre el partido 428715101 en Hattrick

18.05.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / X.377 (96460)

sierra de algibe Alineación oficial del equipo 'sierra de algibe' en el partido 1 - 0 thegalaxi Alineación oficial del equipo 'thegalaxi' en el partido
Dositeo Roade (57') 1 - 0
sierra de algibe Alineación oficial del equipo 'sierra de algibe' en el partido 1 - 0 thegalaxi Alineación oficial del equipo 'thegalaxi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sierra de algibe Alineación oficial del equipo 'sierra de algibe' en el partido 2 - 1 thegalaxi Alineación oficial del equipo 'thegalaxi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sierra de algibe

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de sierra. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Dositeo Roade xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del sierra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ximo Partegàs, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Pedro Taroja va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sierra.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de sierra la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): sierra van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Borxa Cangas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Emilio Carpi gairebé va marcar per a sierra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

thegalaxi

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Enrique Usel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kemen Beratua, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del thegalaxi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Evarist Viñolasdevall, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ibon Billarbeitia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evarist Viñolasdevall de thegalaxi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Zalakain Geldoa que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Evarist Viñolasdevall, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.