Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rcd.Espanyol. (307952) - saprissa (1416670) » 428714400: T40/J8/X

Liga 428714400 Información oficial sobre el partido 428714400 en Hattrick

06.07.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / X.364 (96447)

Rcd.Espanyol. Alineación oficial del equipo 'Rcd.Espanyol.' en el partido 1 - 1 saprissa Alineación oficial del equipo 'saprissa' en el partido
0 - 1 Aarón Cousillas (55')
Aniceto Agra (57') 1 - 1
Rcd.Espanyol. Alineación oficial del equipo 'Rcd.Espanyol.' en el partido 1 - 1 saprissa Alineación oficial del equipo 'saprissa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rcd.Espanyol. Alineación oficial del equipo 'Rcd.Espanyol.' en el partido 3 - 1 saprissa Alineación oficial del equipo 'saprissa' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rcd.Espanyol.

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors del Rcd.Espanyol. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 57, deixant Aniceto Agra en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guillem Carbonés, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nereyo Andrés va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Pablo Alperi, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a saprissa, però Pablo Jiménez no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dan Miriţă de Rcd.Espanyol. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Rcd.Espanyol. va fer una substitució al minut 35. Máximo Cuevas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Ángel Borrel.
  • 094 Minuto 49 (Tirita (médico)): Guillem Carbonés va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Rcd.Espanyol. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Passats 70 minuts de joc, en Carlos Fuenlabrada de Rcd.Espanyol. va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

saprissa

Goles Goles

  • 174 Minuto 55 (Gol de penalti): Quan passaven 55 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del saprissa. En Aarón Cousillas va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Nereyo Andrés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de saprissa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El saprissa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Marc Bernús va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Aarón Cousillas va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Desportell de saprissa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.