Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villapalomos (1369812) - Panteras Writer (1590362) » 428705371: T40/J5/X

Liga 428705371 Información oficial sobre el partido 428705371 en Hattrick

15.06.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / X.203 (96286)

Villapalomos Alineación oficial del equipo 'Villapalomos' en el partido 3 - 2 Panteras Writer Alineación oficial del equipo 'Panteras Writer' en el partido
0 - 1 Abdessami El-Glaoui (14')
Francisco Javier Pérez Peña (28') 1 - 1
Cristovo Freixeiro (38') 2 - 1
Francisco Javier Pérez Peña (67') 3 - 1
3 - 2 Abdessami El-Glaoui (76')
Villapalomos Alineación oficial del equipo 'Villapalomos' en el partido 3 - 2 Panteras Writer Alineación oficial del equipo 'Panteras Writer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Villapalomos Alineación oficial del equipo 'Villapalomos' en el partido 4 - 0 Panteras Writer Alineación oficial del equipo 'Panteras Writer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villapalomos

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aritz Dantas va anar directament als peus de Francisco Javier Pérez Peña que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Villapalomos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Cristovo Freixeiro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Francisco Javier Pérez Peña va augmentar l'avantatge de Villapalomos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Villapalomos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roger Cantó, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Avel·lí Amengual va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Antonio Burruchaga ocupà el lloc d'en Ramon Ambou al 54 minuts, dos minuts després que el jugador de Villapalomos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Panteras Writer

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Abdessami El-Glaoui quedar desmarcat i marcar per a Panteras al minut 14. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Panteras va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Abdessami El-Glaoui va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Juan Galdón després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Martín Melchor Gil va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Roger Cantó no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Toni Guillemota estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Ricardo Espolla de Panteras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.