Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trebla (1436183) - Arenas del Sella C. F. (1370295) » 428702938: T40/J12/X

Liga 428702938 Información oficial sobre el partido 428702938 en Hattrick

03.08.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / X.159 (96242)

trebla Alineación oficial del equipo 'trebla' en el partido 1 - 4 Arenas del Sella C. F. Alineación oficial del equipo 'Arenas del Sella C. F.' en el partido
José Hernández Iruela (2') 1 - 0
1 - 1 Rafael Clavijo (8')
1 - 2 Rafael Clavijo (13')
1 - 3 Avelino Ereinuzqueta (38')
1 - 4 Rubén Cabúes (81')
trebla Alineación oficial del equipo 'trebla' en el partido 1 - 4 Arenas del Sella C. F. Alineación oficial del equipo 'Arenas del Sella C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
trebla Alineación oficial del equipo 'trebla' en el partido 0 - 4 Arenas del Sella C. F. Alineación oficial del equipo 'Arenas del Sella C. F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trebla

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. trebla s'avançava en el marcador després que en José Hernández Iruela xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Josep Salvador de trebla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sérvulo García-Barberena va prendre el seu rol al minut 83.

Arenas del Sella C. F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 8 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Rafael Clavijo marqués l'empat. Al minut 8 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): En Rafael Clavijo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 13. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Avelino Ereinuzqueta, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del trebla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rubén Cabúes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Arenas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mauro Humeres, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mauro Humeres va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel Gallo després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pol Galar va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Bendala Galán va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Guillermo Gibert al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mauro Humeres de Arenas es va guanyar la targeta groga merescudament.