Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rincon De Seca C.F (440925) - U.D moya (120228) » 428699330: T40/J6/X

Liga 428699330 Información oficial sobre el partido 428699330 en Hattrick

22.06.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.95 (96178)

Rincon De Seca C.F Alineación oficial del equipo 'Rincon De Seca C.F' en el partido 2 - 0 U.D moya Alineación oficial del equipo 'U.D moya' en el partido
Víctor Parreño (29') 1 - 0
Bolibar Antsorregi (34') 2 - 0
Rincon De Seca C.F Alineación oficial del equipo 'Rincon De Seca C.F' en el partido 2 - 0 U.D moya Alineación oficial del equipo 'U.D moya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rincon De Seca C.F Alineación oficial del equipo 'Rincon De Seca C.F' en el partido 0 - 3 U.D moya Alineación oficial del equipo 'U.D moya' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rincon De Seca C.F

Goles Goles

  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Jesús Mitjà s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Víctor Parreño, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Bolibar Antsorregi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Rincon ho intentava per la dreta per mitjà de Iván Fernández Luarca, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Galván Doncos de Rincon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Rincon puguin veure en Bolibar Antsorregi jugant de nou; ja que al minut 77 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ivo Figueroa el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

U.D moya

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Luke Lubbren va estar a punt de posar per davant a moya amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cristian Satorres va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de moya va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Clemente Siruela, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús Cueva, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): moya van seguir progressant per la banda dreta. Bernardo Villa va tenir la seva oportunitat al minut 83, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Luke Lubbren de moya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Clemente Siruela no era cap impediment.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Luke Lubbren, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.