Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liocf (1460650) - PalmeiraCF (991113) » 428698118: T40/J13/X

Liga 428698118 Información oficial sobre el partido 428698118 en Hattrick

10.08.2013 14:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / X.73 (96156)

liocf Alineación oficial del equipo 'liocf' en el partido 2 - 0 PalmeiraCF Alineación oficial del equipo 'PalmeiraCF' en el partido
Francesc Maura (25') 1 - 0
Manuel Gea (42') 2 - 0
liocf Alineación oficial del equipo 'liocf' en el partido 2 - 0 PalmeiraCF Alineación oficial del equipo 'PalmeiraCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
liocf Alineación oficial del equipo 'liocf' en el partido 3 - 1 PalmeiraCF Alineación oficial del equipo 'PalmeiraCF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liocf

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Enrique Moreno Clérigo va pentinar un córner cap al segon pal que Francesc Maura va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): liocf va obtenir un penal al minut 42, que va llançar a la perfecció Manuel Gea. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): liocf va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Jiménez Gracia en un 1 contra 1 amb el porter Mario Iraeta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): liocf va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abdelraffar Belinda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Josep Maria Crosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Manuel Gea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario Iraeta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en 徐 (Xu) 仲庭 (Zhongting) va rematar alt.

PalmeiraCF

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Federico Fontauret va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PalmeiraCF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Velázquez, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Cea Bueno de PalmeiraCF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Fernando Martínez Montes ocupà el lloc d'en Ricardo Cea Bueno al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de PalmeiraCF quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Víctor Frella de PalmeiraCF va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alejandro Dolarea va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): En Gabriel Ballado va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Erlaitz Urabain ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Federico Fontauret que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.