Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steajua de Mondarís (797072) - Cargados Carajos FC (118768) » 428682890: T40/J13/IX

Liga 428682890 Información oficial sobre el partido 428682890 en Hattrick

10.08.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / IX.1849 (177344)

Steajua de Mondarís Alineación oficial del equipo 'Steajua de Mondarís' en el partido 3 - 0 Thelema Athletic Alineación oficial del equipo 'Thelema Athletic' en el partido
Samuele Beraldo (21') 1 - 0
Samuele Beraldo (31') 2 - 0
Samuele Beraldo (84') 3 - 0
Steajua de Mondarís Alineación oficial del equipo 'Steajua de Mondarís' en el partido 3 - 0 Thelema Athletic Alineación oficial del equipo 'Thelema Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steajua de Mondarís Alineación oficial del equipo 'Steajua de Mondarís' en el partido 3 - 1 Thelema Athletic Alineación oficial del equipo 'Thelema Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steajua de Mondarís

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mondarís contenien la respiració mentre en Samuele Beraldo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Samuele Beraldo va augmentar l'avantatge de Mondarís a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Paulino Verín entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mondarís, un peu providencial d'en Samuele Beraldo va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Dídac Rubert quasi dona a Mondarís l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Cortijada de Mondarís va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mondarís, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Nicolàs Parellada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Al minut 85, Dídac Rubert gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Thelema Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Iván Campos-Molinas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 郑 (Zheng) 顺嘉 (Shunjia) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 29, el Athletic estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ángel Agelet va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Ekaitz Orkondonaga va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Iván Campos-Molinas.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Francesc de Pau Juan la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Athletic havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Javier Pontes.