Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newoldsblak (1338465) - Atlético Provenciano (1584806) » 428681143: T40/J10/IX

Liga 428681143 Información oficial sobre el partido 428681143 en Hattrick

20.07.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / IX.1818 (177313)

las golfas de gibraleon Alineación oficial del equipo 'las golfas de gibraleon' en el partido 6 - 1 Atlético Provenciano Alineación oficial del equipo 'Atlético Provenciano' en el partido
César Augusto Piñar (26') 1 - 0
Enrique Escobal (27') 2 - 0
Juan Luis Bustos (33') 3 - 0
Enrique Escobal (37') 4 - 0
Javier Indurain (39') 5 - 0
5 - 1 César Lapiedra (62')
Javier Mora Castillejo (78') 6 - 1
las golfas de gibraleon Alineación oficial del equipo 'las golfas de gibraleon' en el partido 6 - 1 Atlético Provenciano Alineación oficial del equipo 'Atlético Provenciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
las golfas de gibraleon Alineación oficial del equipo 'las golfas de gibraleon' en el partido 9 - 0 Atlético Provenciano Alineación oficial del equipo 'Atlético Provenciano' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las golfas de gibraleon

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de César Augusto Piñar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): El gol de falta de Enrique Escobal sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 27 i ampliar l'avantatge de gibraleon a 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): gibraleon va augmentar la diferència quan Juan Luis Bustos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): gibraleon va obtenir un penal al minut 37, que va llançar a la perfecció Enrique Escobal. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de gibraleon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Indurain va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): gibraleon va aconseguir el 6 - 1 quan Javier Mora Castillejo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Francisco Ramiro Muñoz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Muñoz Ybarra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Mora Castillejo per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emilio Fernández Cañete va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Pedro Melida, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Alejandro Muñoz Ybarra de gibraleon s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pedro Melida, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Atlético Provenciano

Goles Goles

  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 62, en Xoaquín Cerqueira la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en César Lapiedra que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Provenciano, en Víctor Pacheco, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Sergi Moncusí ocupà el lloc d'en Emilio Fernández Cañete al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Provenciano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): José Félix López estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.