Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barcelona Atlétic (47742) - Steaua del Grifo (1461841) » 428662755: T40/J5/IX

Liga 428662755 Información oficial sobre el partido 428662755 en Hattrick

15.06.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / IX.1490 (176985)

Los Gladiadores de Grandcourt Alineación oficial del equipo 'Los Gladiadores de Grandcourt' en el partido 0 - 1 ALBORADA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALBORADA C.F.' en el partido
0 - 1 Olinto Girante (88')
Los Gladiadores de Grandcourt Alineación oficial del equipo 'Los Gladiadores de Grandcourt' en el partido 0 - 1 ALBORADA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALBORADA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Gladiadores de Grandcourt Alineación oficial del equipo 'Los Gladiadores de Grandcourt' en el partido 4 - 0 ALBORADA C.F. Alineación oficial del equipo 'ALBORADA C.F.' en el partido
Es un cenizo 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gladiadores de Grandcourt

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 19 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Víctor Huirravoso va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Telmo da Lastra del Gladiadores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pol Ferrés va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Gladiadores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pol Ferrés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Engelbert Birnie.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 87 per blocar una centrada d'en Fabio Riboldi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gladiadores.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Pedro Moncada de Gladiadores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Juan Carlos Moleiro de Gladiadores va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Adolfo Ezpeleta va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Pol Ferrés va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Gladiadores estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Lucas Gavarret ocupà el lloc d'en Víctor Huirravoso al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Gladiadores quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

ALBORADA C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Afonso das Neves va acabar en una passada genial cap al jugador de ALBORADA Olinto Girante, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Afonso das Neves ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olinto Girante.