Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ericho f.c (794725) - weder (779471) » 428645000: T40/J4/IX

Liga 428645000 Información oficial sobre el partido 428645000 en Hattrick

08.06.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / IX.1173 (176668)

ericho f.c Alineación oficial del equipo 'ericho f.c' en el partido 4 - 0 weder Alineación oficial del equipo 'weder' en el partido
Vicente Canciller (20') 1 - 0
David Caballer (31') 2 - 0
Eduardo Ibarluce (54') 3 - 0
Paco Eroles (72') 4 - 0
ericho f.c Alineación oficial del equipo 'ericho f.c' en el partido 4 - 0 weder Alineación oficial del equipo 'weder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ericho f.c Alineación oficial del equipo 'ericho f.c' en el partido 4 - 0 weder Alineación oficial del equipo 'weder' en el partido
Tiene un resultado normal 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ericho f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Vicente Canciller, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ericho es posava per davant!
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Caballer va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eduardo Ibarluce es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan ericho va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paco Eroles des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): ericho va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eduardo Ibarluce ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vicente Canciller de ericho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Uhagón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

weder

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del weder sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Bertolín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pompeo Ribani la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de weder havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Diederick Albersen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Manuel Lascaris estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 59 de partit, quan un jugador de weder, en Óscar Puerto Collado, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Carlos Manuel Lascaris ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.