Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CARE OF NIGHT (485437) - LosSandias (489800) » 428634727: T40/J12/IX

Liga 428634727 Información oficial sobre el partido 428634727 en Hattrick

03.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / IX.989 (61260)

Equipo Tipo Alineación oficial del equipo 'Equipo Tipo' en el partido 3 - 2 LosSandias Alineación oficial del equipo 'LosSandias' en el partido
0 - 1 Pedro Canela (12')
0 - 2 Pedro Canela (23')
Josep Pi (74') 1 - 2
Fernando Quirós (79') 2 - 2
Hugo Zindler (85') 3 - 2
Equipo Tipo Alineación oficial del equipo 'Equipo Tipo' en el partido 3 - 2 LosSandias Alineación oficial del equipo 'LosSandias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Equipo Tipo Alineación oficial del equipo 'Equipo Tipo' en el partido 7 - 1 LosSandias Alineación oficial del equipo 'LosSandias' en el partido
Es un cenizo 7.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Tipo

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Josep Pi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Equipo equilibrava la balança al minut 79. En Fernando Quirós, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Equipo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hugo Zindler va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Equipo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan András Szentidai va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Denis Zhdanov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Equipo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en András Szentidai, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al 48, Hugo Zindler hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Denis Zhdanov. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Josep Pi hauria d'haver estat gol al minut 77 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Fabrici Bohigas del Equipo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

LosSandias

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de LosSandias va ser finalitzada des de l'esquerra per Pedro Canela al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pedro Canela va augmentar l'avantatge de LosSandias a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Miguel Urbano va entorpir al marcador d'en Jorge Humberto Senger per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LosSandias va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Canela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.