Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Saabadell (1456735) - Inmortals (487455) » 428624127: T40/J8/IX

Liga 428624127 Información oficial sobre el partido 428624127 en Hattrick

06.07.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / IX.800 (61071)

CE Saabadell Alineación oficial del equipo 'CE Saabadell' en el partido 4 - 2 Inmortals Alineación oficial del equipo 'Inmortals' en el partido
Jesús Zornoza (48') 1 - 0
1 - 1 Seguís Estenaga (76')
Abdelhamid Bouanani (80') 2 - 1
Mikel Pérez (83') 3 - 1
3 - 2 Luis Villafuentes (85')
Mikel Pérez (86') 4 - 2
CE Saabadell Alineación oficial del equipo 'CE Saabadell' en el partido 4 - 2 Inmortals Alineación oficial del equipo 'Inmortals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CE Saabadell Alineación oficial del equipo 'CE Saabadell' en el partido 3 - 2 Inmortals Alineación oficial del equipo 'Inmortals' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Saabadell

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Saabadell s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Jesús Zornoza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Saabadell contenien la respiració mentre en Abdelhamid Bouanani s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enrique Osorio va anar directament als peus de Mikel Pérez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): 严 (Yan) 昌复 (Changfu) de Saabadell va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Mikel Pérez que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Ricardo Robledo Villa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Saabadell se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Saabadell va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Osorio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cătălin Barani.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Jesús Zornoza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Cătălin Barani va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Iñaki Martínez de Saabadell va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mikel Pérez va entrar en el seu lloc.

Inmortals

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Saabadell. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Seguís Estenaga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Inmortals es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 76.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Inmortals no defallien en cap moment. Producte d'això, en Luis Villafuentes va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Mihai Ciomagă va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Luis Francisco Lovaina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Víctor Cerroa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 25, un contraatac del Inmortals no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Víctor Rojas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Inmortals va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en César Cardenal no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Inmortals va fer una substitució al minut 89. Luis Francisco Lovaina va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Acaimo Urquiza.