Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xerez CD (796396) - los susis XD (1458117) » 428623837: T40/J5/IX

Liga 428623837 Información oficial sobre el partido 428623837 en Hattrick

15.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / IX.795 (61066)

Pucela_CF Alineación oficial del equipo 'Pucela_CF' en el partido 3 - 0 los susis XD Alineación oficial del equipo 'los susis XD' en el partido
Radu Titoc (17') 1 - 0
Manuel Ozores (50') 2 - 0
Jordi Antoni Viladerrams (73') 3 - 0
Pucela_CF Alineación oficial del equipo 'Pucela_CF' en el partido 3 - 0 los susis XD Alineación oficial del equipo 'los susis XD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pucela_CF Alineación oficial del equipo 'Pucela_CF' en el partido 6 - 0 los susis XD Alineación oficial del equipo 'los susis XD' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pucela_CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Pucela_CF s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Radu Titoc per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Manuel Ozores va incrementar l'avantatge de Pucela_CF amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pucela_CF va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jordi Antoni Viladerrams progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Radu Titoc del Pucela_CF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Radu Titoc una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Romeu Ciurana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Romeu Ciurana al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paco Jaimes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Antoni Viladerrams de Pucela_CF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaitán Escapa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 7 (Tirita (médico)): Alfonso Villaseñor va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pucela_CF estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

los susis XD

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): susis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Vicente Redondo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en David Martín Muñoz no va ser aprofitada per en Vicente Redondo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Amador Aizpurua va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Baldomero Guendica va fer una estirada espectacular al minut 63, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Amador Aizpurua.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tobías Valdemoro de susis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Rubén San Millan de susis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Romeu Ciurana va prendre el seu rol al minut 37.
  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Semblava que Carlos Valderramal s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Tobías Celdrán es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.