Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calahoya Team (1338991) - Ballers'17 (436508) » 428620972: T40/J3/IX

Liga 428620972 Información oficial sobre el partido 428620972 en Hattrick

01.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IX.744 (61015)

Calahoya Team Alineación oficial del equipo 'Calahoya Team' en el partido 1 - 2 Atlético Mediterráneo Alineación oficial del equipo 'Atlético Mediterráneo' en el partido
0 - 1 Ignacio Antonio Giampietri (41')
0 - 2 Lizar Aregia (47')
Luca Griesmeyer-Kwasny (57') 1 - 2
Calahoya Team Alineación oficial del equipo 'Calahoya Team' en el partido 1 - 2 Atlético Mediterráneo Alineación oficial del equipo 'Atlético Mediterráneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calahoya Team Alineación oficial del equipo 'Calahoya Team' en el partido 2 - 1 Atlético Mediterráneo Alineación oficial del equipo 'Atlético Mediterráneo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calahoya Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Luca Griesmeyer-Kwasny era molt més ràpid que el defensa Ignacio Antonio Giampietri. Al minut 57, el jugador de Calahoya va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Calahoya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luca Griesmeyer-Kwasny va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benedetto Billi.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Calahoya enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Giulio Bertollo va estar a punt de marcar al minut 67 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Calahoya va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sergio Gormaz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Luca Griesmeyer-Kwasny hauria d'haver estat gol al minut 80 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Raga de Calahoya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético Mediterráneo

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Mediterráneo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Antonio Giampietri, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Mediterráneo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lizar Aregia.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Celestino Correia Nogueira, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Riva no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pablo Miracco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Celestino Correia Nogueira, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del Mediterráneo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ignacio Antonio Giampietri perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alvin McTaggert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Suwan Fakthong de Mediterráneo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.