Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Auto Express (775419) - ZacaS (309786) » 428618094: T40/J10/IX

Liga 428618094 Información oficial sobre el partido 428618094 en Hattrick

20.07.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / IX.692 (60963)

Multiorgasmicos FC Alineación oficial del equipo 'Multiorgasmicos FC' en el partido 1 - 1 ZacaS Alineación oficial del equipo 'ZacaS' en el partido
0 - 1 Gerbasi Agerrizabalaga (28')
Fernando Garrido López (41') 1 - 1
Multiorgasmicos FC Alineación oficial del equipo 'Multiorgasmicos FC' en el partido 1 - 1 ZacaS Alineación oficial del equipo 'ZacaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Multiorgasmicos FC Alineación oficial del equipo 'Multiorgasmicos FC' en el partido 3 - 0 ZacaS Alineación oficial del equipo 'ZacaS' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Multiorgasmicos FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Multiorgasmicos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Fernando Garrido López que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Multiorgasmicos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Xavier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Suhar Agirregoitia.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Jesús Larios quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lucas Vilches no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Larios estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Garrido López de Multiorgasmicos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ZacaS

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): ZacaS va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Gerbasi Agerrizabalaga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Gerbasi Agerrizabalaga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Kamilo Zamarbide va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a ZacaS al minut 87, però el xut de Kamilo Zamarbide va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Alfonso Illarregui de ZacaS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.