Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Nou Barris (49032) - los bucaneros negros (991331) » 428617145: T40/J12/IX

Liga 428617145 Información oficial sobre el partido 428617145 en Hattrick

03.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / IX.675 (60946)

LA SOMBRA DE EL HURACAN Alineación oficial del equipo 'LA SOMBRA DE EL HURACAN' en el partido 8 - 0 los bucaneros negros Alineación oficial del equipo 'los bucaneros negros' en el partido
José Tamés (17') 1 - 0
Dan Lucaciu (33') 2 - 0
Ovidiu Oniţoiu (36') 3 - 0
Ovidiu Oniţoiu (39') 4 - 0
Carmelo Meléndez (65') 5 - 0
Ovidiu Oniţoiu (71') 6 - 0
Nencho Spasov (83') 7 - 0
Carmelo Meléndez (86') 8 - 0
LA SOMBRA DE EL HURACAN Alineación oficial del equipo 'LA SOMBRA DE EL HURACAN' en el partido 8 - 0 los bucaneros negros Alineación oficial del equipo 'los bucaneros negros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
LA SOMBRA DE EL HURACAN Alineación oficial del equipo 'LA SOMBRA DE EL HURACAN' en el partido 10 - 0 los bucaneros negros Alineación oficial del equipo 'los bucaneros negros' en el partido
Tiene mala suerte 9.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA SOMBRA DE EL HURACAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de José Tamés, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Dan Lucaciu de HURACAN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de HURACAN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ovidiu Oniţoiu va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del HURACAN va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ovidiu Oniţoiu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): HURACAN va augmentar la diferència quan Carmelo Meléndez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de HURACAN van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 6 - 0 mitjançant en Ovidiu Oniţoiu.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan HURACAN va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nencho Spasov des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de HURACAN. A fi d'aconseguir el 8 - 0, van tocar-la en curt per tal que Carmelo Meléndez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Venegas Carrillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ramón Poch va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bucaneros. La jugada d'estratègia del HURACAN per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nencho Spasov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego Grueso s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Dan Lucaciu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nencho Spasov.

los bucaneros negros

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Poch de bucaneros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ramón Poch va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones